RÓLUNK

Indiai ízutazásra csábítva megidézzük a tradicionális ételek legjavát, mindezt autentikus hangulatban. Észak-India ízei persze nem képzelhetők el a világhírű indiai vendégszeretet nélkül, melynek köszönhetően mára sok törzsvendégünk választ minket, ha India különleges, szívet melengető ízeire vágyik. Az INDIGO két helyszínen, nagy választékban szolgálja fel az autentikus indiai ételeit: Pest szívében 2005. óta, a Jókai utcában, egy évtizeddel később, 2015. óta Budán, a Millenáris Parktól pár lépésnyire, a Fény utcában nyitottuk meg második éttermünket.


Az INDIGO éttermünk minőségi, gyors és elérhető – mindazoknak, akik igazán szeretik a finom indiai ízeket, a közösségi étkezést, és az autentikus hangulatot. Nálunk a hagyományos indiai gasztronómia remekeiből válogathatnak, családias környezetben.

Indiát jellemző hangulattal, egyszerű vanília és padlizsán színekkel díszített, finoman megvilágított autentikus belső térrel és modern dizájn ötvözetével várjuk a betérő vendégeinket. A háttérben mindig kellemes indiai zene szól, az országot pedig néhány indiai témájú festmény és dísztárgy hozza közelebb.

Jó idő esetén a teraszunkról is lehet élvezni az indiai gasztro kultúra fenséges ízeit. Az Indigo-ban a jó ételekre, és a megfizethető árakra koncentrálunk. Személyzetünk vendégszerető és barátságos. Széles ételválasztékkal várjuk vendégeinket. Csoportoknak, kisebb rendezvényeknek kiváló helyszínéül szolgál az Indigo étterem.

Vendégeink megismerhetik a nagy gondossággal válogatott alapanyagokból és az indiai receptúra alapján készülő régiós „comfortfood” fogásainkat. Hogy mit jelent a régiós comfortfood? Azokat az ételeket, amelyeket az indiai emberek szívesen esznek. Chicken Tikka, Madras Lamb Curry, Daal Maharani a lencsék királynője, Punjabi Samosa, Gulab Jamun és még sok más, vegetáriánus, glutén és laktózmentes étel.

Több mint 140 féle étel került fel az étlapunkra, jól átgondolt regionális indiai ételek sorozata, melyek kipróbált és eredeti recepturával készülnek– ráadásul frissen és gyorsan. Választékunk szerves részét képezik a tandoori kemencénkben sült indiai naan kenyerek, melyeket többféle ízesítéssel is kérhetnek.

Aki pedig annyira siet, hogy leülni sincs ideje, éttermünkben kérheti elvitelre vagy kiszállítással házhoz is rendelheti.RENDEZVÉNYEINK

Családi eseményre vagy céges rendezvényre
A tradicionális indiai ételeinket akár az otthonukba vagy rendezvényük helyszínére előre megrendelhetik! Lenyűgöző teret és személyre szabott, ízletes menüsort kínálunk éttermeinkben 20-60 fő részére vagy az Önök által választott helyszínen. Megrendelhetik telefonon a +36 1 397 7077-es telefonszámon, info@indigo-restaurant.hu e-mailen, vagy házhozszállítással a weboldalunkon keresztül.